מתכון פוקצ'ה

מרכיבים

1 ק"ג גרם קמח פיצה
4 כפיות שטוחות מלח דק
20 גרם סילאן
720 מ"ל מים
2 כפיות שמרים יבשי

מרכיבים

1 ק"ג גרם קמח פיצה
4 כפיות שטוחות מלח דק
20 גרם סילאן
720 מ"ל מים
2 כפיות שמרים יבשים


לקישוט:
עלי רוזמרין
מלח אטלנטי גרוס דק
שמן זית


אופן ההכנה

לוקחים קערת נירוסטה ומערבבים בה את כל מרכיבי הבצק יחד עם כף עד לקבלת תערובת אחידה.
את הקערה מכסים באמצעות ניילון נצמד ומכסים במגבת,לאחר מכן מתפיחים למשך 15 שעות בטמפרטורת החדר או בתוך
המקרר,ניתן להתפיח את הבצק גם למשך לילה שלם.
באמצעות מברשת,מברישים בשמן זית תבנית במידות 27x40 ושמים את הבצק בתוכה.
מכסים בניילון נצמד ומתפיחים למשך שעה.
כעבור שעה יוצקים שמן זית,ולאחר מכן יוצרים גומות באמצעות האצבעות ומותחים את הבצע בתבנית
עד שהוא מכסה את כולה.
מכסים ואז נותנים לו לתפוח במשך 45 דקות,בזמן הזה מחממים תנור ל220 מעלות.
אחרי שהבצק תפח,שופכים מעט שמן זית נוסף,ואז באמצעות האצבנות מחדירים את השמן לתוכו.
מפזרים מלח ואת עלי הרוזמרין.
אופים במשך חצי שעה על אבן שמוט עד שהפוקצ'ה שחומה,מוציאים מהתנור, מברישים בעוד קצת שמן זית ומגישים חם.

שמחי ובניו

שיווק והפצת כלי בית פרטים ב: https://www.simhim.com/




שם איש קשר: שמחי

קבוצות נטוורקינג

סיווגים